XERRADES FORMATIVES INSTITUT MOIANÈS

Els alumnes de l’institut Moianès van construint els seus projectes de vida a nivell personal, social, acadèmic i professional, per això és important que rebin informació que els ajudi a situar-se en el moment en que es troben i en les possibilitats que se’ls ofereix en endavant. Tenint en compte que els estudiants de FP i batxillerat estan en un moment en el qual han de discernir sobre el seu futur, les orientadores de Beques JOV els han donat algunes eines i orientacions que els ajudaran.

Per una banda els alumnes de FP, que volen accedir a grau superior han conegut les diferents vies d’accés i requisits per a fer-ho, en la dinàmica s’ha creat un espai de confiança on s’han compartit preocupacions i dubtes.

D’altre banda, els alumnes de 2n de batxillerat continuen amb el seu treball cap al creixement personal, aquesta vegada se’ls ha presentat l’enneagrama, una eina utilitzada en psicologia que ens ajuda a definir les qualitats de la nostra personalitat. A través d’una dinàmica de rol play han pogut experimentar i identificar les diferents personalitats. En les properes setmanes realitzaran l’ennegarama, un qüestionari de 140 preguntes, el qual defineix un enneatipus o personalitat. Amb el resultat es farà un treball individual amb cada adolescent a càrrec de les orientadores de Beques JOV. L’objectiu principal és que els adolescents puguin començar a fer un treball intrapersonal, agafant consciència de les seves capacitats i limitacions tot construint una imatge d’ells mateixos.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.