XERRADA Dr. JAUME DURAN A L’INSTITUT MOIANÈS

Seguint el temari de l’optativa Creativitat i Vocació que impartim als alumnes de l’institut de Moià vam rebre la visita del Dr. Duran, director general de l’hospital Fundació Sanitaria Mollet.

Quin és el veritable currículum d’una persona? Amb aquesta pregunta el Dr. Duran va iniciar tot un recorregut sobre el valor de la vida com a element clau del cv de tota persona, en ella s’escriu els seus valors, les seves habilitats, la seva humanitat, allò que té sentit per ell i allò que el fa créixer. Aquesta és la diferència, o serà la diferència entre un metge que es preocupa pels seus malalts i aquell que pot ser genial però solament veu estadístiques.

Ens va fer un petit esbós del nostre cervell la seva evolució i les interrelacions que ens fan viure amb un pensament ple de complexitat.

Finalment, les dificultats que podem trobar dins nostre, el victimisme, la por i l’engany de voler viure allò il·lusori, ens va portar a veure la vida i ens va animar a viure-la des de les 4 virtuts cardinals, fortalesa, temprança, justícia i prudència, tot configurant les quatre dimensions de la persona ( física, psíquica, emocional i espiritual).

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.