FORMACIÓ A PROFESSIONALS

Oferim pacs formatius dirigits a professionals des dels tres eixos del programa JOV: Autoconeixement, Creativitat i Ofici. El resultat és ajudar a l’alumne a construir la necessitat d’aprendre, la motivació i l’autoestima i la capacitat d’adaptació als canvis des de l’equilibri i l’enfortiment personal.

OFERTA EDUCATIVA A ENTITATS, INSTITUCIONS I CENTRES EDUCATIUS

PAC FORMACIÓ JOV

Són cursos, monogràfics o tallers per a grups d’entre 10 i 15 persones.

La Formació JOV consisteix en mòduls educatius del PROGRAMA JOV des d’un mètode propi:

  • El jo: El primer pas per acompanyar als joves. Hem de començar amb el coneixement d’un mateix, així que pararem per gaudir del nostre propi ser, tot descobrint-lo i estimant-lo.
  • Nosaltres: quin és el meu entorn? des del lloc fins les persones que ens envolten configuren la nostra realitat. Descobrir les complementarietats que fan aquest sistema únic serà el nostre repte.
  • L’ Acompanyament: Desprès de la descoberta del jo i el nosaltres, haurem trobat la força per acompanyar els que comencen aquest camí vital.

Les nostres formacions es basen en l’experiència d’aula i de vida, son profundes i alhora pràctiques per aplicar a diferents nivells dins d’una institució, des d’una visió personal fins a una de més grupal.

PAC CONVIVÈNCIES JOV
Oferta intensiva d’orientació i acompanyament als alumnes per a centres educatius.
Una oportunitat per a treballar la recerca personal de l’alumne de forma sistèmica.

Descarrega’t el Catàleg