Les formacions són reconegudes pel Departament d’Educació.

Les entitats tenen l’opció de subvencionar les formacions a través de FUNDAE , antiga tripartita.

Per a professionals de l’educació

L’any 2016, després de més de tres anys d’experiència coordinant-nos i treballant conjuntament amb centres educatius, institucions educatives i entitats socials dirigides a la intervenció socioeducativa, arribem a la conclusió que els professionals de l’educació són agents de canvi de la realitat educativa i que per tant, és necessari dissenyar una proposta de formació que permeti enriquir la funció orientadora intrínseca de la funció docent. Per aquest motiu, creem un servei de formació amb el següent objectiu:

  • Oferir una proposta de formació de qualitat aplicable a la competència transversal d’àmbit personal i social , adequada a les necessitats i reptes educatius actuals

Les modalitats de la proposta formativa són les següents:

TALLERS

Formació que té com a finalitat treballar una unitat formativa específica i essencialment pràctica. Té una durada mínima de 3 hores.

CURSOS

Formació basada en els mòduls formatius que té com a finalitat contribuir a l’actualització didàctica i professional de l’equip educatiu. Té una durada mínima de 6 hores.

CONSULTORIA

Formació que té com a finalitat la reflexió, l’anàlisis i la resolució de casos detectats per l’equip educatiu en la seva pràctica professional. Té una durada mínima de 4 hores.

Aquesta proposta formativa, es vertebra en la següent perspectiva teòrica i metodològica:

  • El jo: El primer pas per acompanyar als joves. Hem de començar amb el coneixement d’un mateix, així que pararem per gaudir del nostre propi ser, tot descobrint-lo i estimant-lo.
  • Nosaltres: quin és el meu entorn? des del lloc fins les persones que ens envolten configuren la nostra realitat. Descobrir les complementarietats que fan aquest sistema únic serà el nostre repte.
  • L’ Acompanyament: Després de la descoberta del jo i el nosaltres, haurem trobat la força per acompanyar els que comencen aquest camí vital.

Les nostres formacions es basen en l’experiència d’aula i de vida , són profundes i alhora pràctiques per aplicar a diferents nivells dins d’una institució, des d’una visió personal fins a una de més grupal.

Descarrega’t el Catàleg