On estem

Des de 2013 treballem en diferents CENTRES EDUCATIUS així com amb ENTITATS , formant professors i tècnics de l’educació, arribant a tot el territori català gràcies a l’estreta col·laboració amb el DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ de la Generalitat de Catalunya. Any rere any ens reafirmem que l’educació és la millor eina que podem donar per un bon creixement personal.

PER A QUI IMPARTIM LA NOSTRA FEINA: Fundació JOV col·labora amb els equips docents/AMPA en

  • L’acompanyament als infants de primària i joves de secundària, batxillerat o cicles per poder ajudar a l’alumnat a identificar les seves capacitats, treballant l’autoconeixement i la creativitat.
  • La formació i assessorament en autoconeixement, educació emocional i competència personal-social a professionals de diferents àmbits.

SERVEI
a) Orientació grupal dins de l’aula.
b) Orientació individual a nivell personal i professional pels alumnes.
c) Formació i assessorament a professionals de l’educació
d) Formació i assessorament a famílies

RESULTATS

  • Què aconseguiran els alumnes? Aprendran a conèixer-se a si mateixos, la descoberta de les pròpies habilitats i febleses, a ser resilients, per poder tenir una vida més plena amb projecció de futur.
  • Què trobaran els centres i professors? Una eina per donar suport als seus alumnes a ser més feliços i alhora compromesos amb el seu present i futur educatiu i professional. Acompanyament i coordinació al professor en la seva tasca educativa.
  • Què trobaran les famílies? Innovació i respostes en la forma d’atendre les inquietuds dels seus fills en un moment de canvi.

CENTRES EDUCATIUS

Treballem orientant i acompanyant als alumnes de:

La Salle Manlleu
Escola Vedruna Tona

Institut Moianès

ENTITATS

Treballem formant professionals a:

INSTITUCIONS

Treballem formant professionals a:

Departament d'Educació