Aprenentatge continu, formar-se per créixer

Educadors/es de la Fundació Catalunya la Pedrera assisteixen als tallers “El fil de la vida” i “La identitat virtual”

La formació permanent al llarg de la vida és una responsabilitat amb un mateix i amb la pròpia professió, per tal de ser persones amb pensament crític i compromeses amb el que ens envolta. Els/les educadors/es del Espais Socials de Fundació Catalunya la-Pedrera han participat en una jornada de formacions amb Beques JOV. Al llarg del matí, s’ha desenvolupat “El fil de la vida” que és un dels aspectes que Beques JOV utilitza per treballar l’autoconeixement. Aquesta tècnica permet reflexionar sobre els esdeveniments que s’han viscut al llarg de la pròpia vida, permetent visualitzar que les experiències viscudes tenen molt a veure amb com és la persona en el moment present, fent així únic cada fil de la vida.

A la tarda s’ha desenvolupat “La Identitat Virtual” on d’entrada s’ha tingut en compte que és un tema que està a l’ordre del dia en una societat canviant que evoluciona constantment i per això no hi ha una resposta concreta.

La formació ha tingut un doble objectiu, primerament oferir eines i recursos per tal que els educadors treballin en els espais socials, i en segon lloc crear un espai de debat on compartir inquietuds i preocupacions. La identitat Virtual, és la identitat real? Ens permet ser lliures? Afecten al nostre temps, amistats i autoestima? Aquestes són algunes de les preguntes que els educadors, que han quedat molt satisfets, han pogut plantejar-se durant la sessió.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.